¡Esto es todo amigos! Així ha estat el 2021. Igual que aquests projectes infinits compostos de carpetes tipus Matroska i arxius amb més barres baixes que un bon nick de Messenger dosmiler. Si tu també tens la sensació de viure el dia de la marmota de “semblava que sí, però no”, tenim alguna cosa a dir-te: ARA SÍ, QUE SÍ, QUE SÍ, QUE SÍ! Anem a buscar la versió final de la pandèmia i a posar fi d’una vegada al 2020, perquè, sens dubte, ara sí que ve el 2022_OK_DEF_Vfinal_OK_OKOKOK.

A escassos 15 dies de què s’acabi aquest any que sembla més aviat una extensió de l’anterior, des d’Oh la là! Comunicació, com el rei, volem enviar un missatge optimista. Perquè, com ens deixem portar per les notícies sobre erupcions que no acaben, apagades energètiques, escalfament global i tot el seguici de mals auguris que ens bombardegen diàriament, no sortim del llit. Així que pensarem en positiu.

No ens enganyarem, el 2021 no va començar bé. Rebrots que sortien de sota les pedres, toc de queda, el sector terciari ofegat a més no poder… Però, què ens dieu ara? No està tan malament, no? Bona part de la població vacunada, bars i discoteques obertes… Si qui no es consola és perquè no vol –send heeeeeeeelp!!!–.*****

Al capdavall, ja han passat gairebé dos anys des de l’inici d’aquesta broma pesada i encara que moltes vegades pensem que el temps es va aturar aquell 13 de març del 2020, no ha estat així. Per exemple, us recordeu del teletreball? Que llunyà sembla ara, oi? En això, com en tot, les grans corporates marquen el ritme i encara que nosaltres no tinguem un tobogan i una màquina expenedora de dònuts a la teva oficina, si Google o Facebook (perdó, Verso) tornen, la resta també tornem.

Però bé, el que dèiem: confiem en què això passarà i que algun dia (no gaire llunyà) podrem fer –encara més– humor de tot això. Algun dia els estudiants es queixaran que els ha caigut la desescalada a la Sele i es faran programes estil Furor o Grand Prix –alerta, que torna aquest estiu– en què Jordi Hurtado preguntarà als concursants del futur:

  • Quantes fases va tenir la desescalada de 2020?
  • Quantes prolongacions d’ERTE van poder fer les empreses el 2021?
  • Quants rotlles de paper higiènic es van comprar durant l’estat d’alarma?

La veritat és que trobar el costat positiu a la realitat que vivim no és una tasca fàcil, però no us preocupeu: per fer-ho més amè i deixar el 2021 enrere més ràpid hem creat una playlist que animarà fins i tot els més agnòstics. A la playlist Ohlalà!Playlist _OK_DEF_Vfinal_OK_OKOKOK! trobaràs els hits que aixecarien l’ànim fins i tot a Álex Ubago al seu pitjor moment. Un regal que us fem amb tota la il·lusió pròpia d’aquestes dates tan especials perquè la fe el 2022 no decaigui. Perquè ara sí, ARA SÍ, QUE SÍ, QUE SÍ: ¡2022, no ens fallis!

 

*****Bé, en realitat això depèn del dia en què ho llegeixis –de veritat, send heeeeeeeelp!!!–.