Qui som

Google diu que som una agència de màrqueting i comunicació estratègica. Els nostres clients, que som una marca que treballa perquè la gent conegui la seva.

DES DE 2009

DES DE 2009

Creiem

Que sense estratègia no hi ha èxit

Pensem

Que la comunicació és una eina capaç de fer créixer qualsevol negoci

Fem

Estratègies i campanyes de comunicació per potenciar projectes i empreses tant en l’àmbit català com espanyol

Treballem

Per adaptar-nos a cada necessitat i projecte amb l’objectiu d’aconseguir els teus objectius

Apostem

Per la conversió, posicionament, fidelització, engagement i d’altres paraules que en anglès tots sabem que sonen molt més cool, però que funcionen en qualsevol idioma

COMUNICACIÓ FETA PER
PERSONES PER A PERSONES

COMUNICACIÓ
FETA PER
PERSONES PER
A PERSONES

Equip

Anna Parnau

Anna Parnau

L’Anna Parnau no vol explicar-te que és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior de Publicitat i Relacions Públiques de Barcelona, diplomada en Ciències Empresarials per EAE i que compta amb un Executive Program en Digital Marketing per The Valley. Fins i tot, no vol que sàpigues que, abans de llançar-se a crear Oh la là! Comunicació l’any 2009, havia treballat en algunes de les agències de comunicació més destacades del país ni que col·labora amb la universitat ESRP i amb l’associació Alumni de la UB, entre altres entitats i escoles, impartint ponències de comunicació. L’Anna Parnau vol seure amb tu, prendre un cafè, escoltar-te i parlar de les teves idees i les que podeu tenir junts per comunicar el teu projecte. També vol xocolata negra, sempre vol xocolata negra.

Cris Ramos

PR MÀNAGER I ONLINE

Andrea Martín

PR LIFESTYLE

Judit Martin

ONLINE I PR

Meri Serisier

CONTENT CREATOR

Núria Carramiñana

ADMINISTRACIÓ

A Oh la là! Comunicació treballem amb una xarxa de col·laboradors estables per tal de cobrir totes les necessitats dels nostres clients.