Estimat 2020:

T’escrivim aquestes línies per dir-te que t’ho has guanyat. Fa dotze mesos que, des d’aquí mateix, vaticinàvem uns bojos anys 2.0, però amic, no ens referíem a això! No ens has donat treva: COVID, vespes assassines, eleccions yankees, la caiguda de Google … És que esgota només de pensar-hi. És clar que aquest ha estat un any que se’ns quedarà gravat a la memòria pels segles dels segles.

Has aconseguit no deixar-nos indiferents. Has paralitzat el món sencer, ens has tancat a casa, has ofegat als nostres sanitaris (aquests herois sense capa als quals hem de donar les gràcies cada dia amb petits gestos, i no només aplaudint des dels balcons), has posat a prova el nostre enginy a tots els nivells i has jugat vilment amb les nostres capacitats emocionals. Vaja, que t’has lluït!

Però, deixa’ns dir-te que, ara que ja estàs amb l’abric posat i un peu fora, no et trobarem a faltar. I que quan te’n vagis per deixar pas al teu cosí germà 2021, esperem que us assembleu tant com nosaltres ens assemblem a les nostres cosines del poble. Perquè ja n’hem tingut prou.

Volem dir-te, igual que totes les meravelloses campanyes que s’han creat aquests mesos, que tornarem a sortir al carrer sense mascaretes, tornarem a abraçar, a omplir els bars i les botigues dels nostres barris (que a l’hostaleria i al comerç ja els cal una bona empenta), que tornaran els festivals, les festes majors, tornarem a veure els nostres avis i àvies, tornarem a sentir el pas del temps i de les estacions i sortirem d’aquest xandall perpetu que ens has obligat a portar.

I saps què més? Que quan d’aquí a un temps els nostres petits ens preguntin per tu… Saps què els direm? Els direm, estimat 2020, QUE NO VA SER UN PLAER CONÈIXER-TE!

Així que, vinga, que se’t fa tard. Nosaltres anem començant la teva festa de bon voyage amb aquests grans temes dedicats especialment a tu.

 

Hasta luegui 2020! No direm que ha estat un plaer.

Un besi de part de tot l’equip d’Oh la là! Comunicació.