CLIENT

Hispano Tex

PROJECTE

Llançament de les mascaretes Hispano Tex Viroblock

SERVEI

Estratègia de comunicació i PR

  • Clipping per un valor econòmic superior als 100.000 €
  • Mencions als principals mitjans nacionals i locals de paper, televisió i ràdio: La Sexta, La Vanguardia, 20 Minutos, COPE, Catalunya Ràdio
  • Impactes en mitjans econòmics especialitzats com L’Econòmic o Interempresas

En ple apogeu de la pandèmia de la COVID-19, la casa Hispano Tex contacta amb Oh la là! Comunicació per a gestionar el llançament de les seves noves mascaretes antivirals: les Hispano Tex Viroblock.

Aquestes mascaretes estan fabricades amb un teixit antiviral produït per la marca en col·laboració amb la companyia suïssa HeiQ®, que incorpora una tecnologia antiviral, també desenvolupada per l’aliança Hispano Tex HeiQ, que destrueix per contacte la membrana lipídica del virus provocant la seva mort. Des d’Oh la là! Comunicació ens encarreguem de la creació i execució de l’estratègia de PR que va donar a conèixer tant el producte com la tecnologia i el teixit antiviral que més tard farien servir nombroses firmes per a la confecció de les seves pròpies mascaretes.

Després de l’èxit d’aquesta primera campanya, Hispano Tex torna a confiar en Oh la là! Comunicació per al llançament d’un altre dels seus nous productes: els tubulars Windblock, els primers tubulars confeccionats amb teixit antiviral.

ALTRES PROJECTES SIMILARS

ALTRES PROJECTES SIMILARS