CLIENT

Banco Farmacéutico, la ONG de la farmacia

PROJECTE

Campanya de Medicaments Solidaris

SERVEI

Estratègia de comunicació i PR

  • Clipping per valor de 500.000 €
  • Impactes en mitjans com TVE, Tele5, La Sexta, Radio Nacional, TV3, ABC, El Periódico de Cataluña, Cadena Ser, Cadena COPE, entre d’altres.

Des del 2007, l’associació sense ànim de lucre Banco Farmacéutico treballa per facilitar l’accés a medicaments a persones en situació de pobresa o d’exclusió social. Creadors del concepte pobresa farmacèutica, la batejada com a ONG de la farmàcia truca a la porta d’Oh la là! Comunicació buscant un enllaç amb els mitjans de comunicació de cara a visibilitzar la Campanya de Medicaments Solidaris (CMS), una iniciativa anual a escala nacional i eix central de la lluita contra la pobresa farmacèutica duta a terme per l’ONG.

Durant 5 edicions consecutives, Oh la là! Comunicació crea i lidera l’estratègia de comunicació i PR de la campanya contribuint a la consecució d’objectius de la CMS, la qual, només el 2018, va comptar amb més de 400 farmàcies i 260 voluntaris, aconseguint recaptar 54.000 € destinats a la compra de medicaments per a persones en situació de pobresa farmacèutica.

ALTRES PROJECTES SIMILARS

ALTRES PROJECTES SIMILARS