CLIENT

Livraria Lello

PROJECTE

Difusió de la presència de la Livraria Lello al Sant Jordi 2023

SERVEI

Campanyes culturals, Estratègia de comunicació i PR

  • Impactes als principals mitjans generalistes i de cultura com ara Time Out, La Vanguardia, El Mundo, El Punt Avui, etc.
  • Gestió d’entrevistes amb programes de ràdio i televisió com ara TOT es mou de TV3, La Brúixola d’Onda Cero o De boca a orella de RNE, entre d’altres.
  • Clipping de premsa amb un valor de 383.237 €.

Fundada el 1906, la Livraria Lello és la llibreria insígnia del nostre país veí que, amb més d’un segle d’història i històries a les seves espatlles, ostenta el títol de la més bonica del món gràcies a l’espai arquitectònic on es troba. Escales laberíntiques, espectaculars tallades, vitralls colorits… Aquesta joia de l’arquitectura amaga a l’interior milers d’exemplars de llibres en diferents idiomes, entre els quals destaca un en particular: El Principito.

El 2023, la Livraria Lello creua per primera vegada la frontera portuguesa per estar present al Sant Jordi de Barcelona i celebrar a la ciutat comtal el 80è aniversari de la seva novel·la insígnia. En aquest context, Lello sol·licita els serveis d’Oh la là! Comunicació com a agència de premsa per donar difusió a un moment que suposarà un punt d’inflexió en la seva història i en la història de la literatura universal.

ALTRES PROJECTES SIMILARS

ALTRES PROJECTES SIMILARS