CLIENT

Consolat de Mar

PROJECTE

Exposició “3/4 de Mil·lenni Consolat de Mar: Del gòtic al metavers”

SERVEI

Campanyes culturals, Estratègia de comunicació i PR

  • Clipping de premsa amb més de 50 impactes en mitjans com ara Catalunya Ràdio, TV3, ARA, La Vanguardia, etc., amb un valor de 384.315 €.
  • Gestió d’entrevistes i one to one amb mitjans com ara l’Agència Catalana de Notícies, ABC o el programa de RNE “De boca a orella”, entre d’altres.

El Consolat de Mar compta amb Oh la là! Comunicació com a agència de premsa per a la difusió de l’exposició “3/4 de Mil·lenni Consolat de Mar: Del gòtic al metavers” dins de la programació de la campanya de celebració dels seus 750 anys d’història.

Ubicada al Museu Marítim de Barcelona i activa entre juny i octubre de 2023, la mostra comissariada per Plàcid Garcia-Planas i Ricard Mas ens ofereix una visió 360º de la trajectòria i labor del Consolat de Mar des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies, arribant fins i tot a endevinar la seva projecció futura en àmbits com el dret marítim, el comerç internacional i la resolució alternativa de conflictes com a referent internacional absolut en aquestes matèries.

ALTRES PROJECTES SIMILARS

ALTRES PROJECTES SIMILARS