L’estiu ja ha arribat, però no perquè ho digui el Corte Inglés o perquè estiguem a 35º, l’estiu ha arribat perquè el time line de les nostres xarxes socials està ple a vessar de fotografies de platges paradisíaques i paelles fantàstiques. Però tot això no és fruit de la casualitat o de l’espontaneïtat dels nostres fantàstics amics. El time line de les nostres xarxes socials en demostra que cada temporada sorgeixen noves tendències i noves modes socials. Aquí el TOP 5 d’aquest estiu.

1. Passem del selfie a la foto amb el flotador.
El selfie desapareixerà? De moment no, (don’t panic! ) però està començant a substituir-se per una nova tendència que arriba amb molta força durant les vacances: fotografies sobre flotadors de grans dimensions carregats de color. En aquest últim any les vendes d’inflables de piscina han augmentat i les noves tendències són els animals com per exemple unicorns, flamencs i Pegasos, tot i que també, com haureu vist, es porten les fruites tropicals com la pinya, la síndria o els plàtans.

2. Diem adéu al pal selfie.
Aquest estiu la tendència per excel·lència són les go pro i els drons. Vivim en una societat que vol viure el màxim d’ experiències possibles i, encara més, enregistrar-les i compartir-les en les xarxes socials, volem (i necessitem) que tothom vegi el que fem. Doncs a partir d’ara encara serà més fàcil, s’ha acabat això parar-te preparar el pal selfie i fer-te una fotografia o un vídeo, ara només cal portar incorporada una go pro al cap o simplement deixar que un dron sobrevoli i gravi l’activitat que estàs realitzant, ja sigui un esport extrem, un passeig per la platja o per la muntanya, etc. Pim pam.

3. Futurisme.
Som la societat de la rapidesa, ho volem tot i ho volem ara. Però no és culpa nostra, no patiu, això és el que hem après amb l’aparició d’Internet. Per això moltes marques d’electrodomèstics estan desenvolupant aplicacions per a smartphone per tal de tenir tots els aparells de la casa connectats amb el dispositiu mòbil i poder-los controlar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A partir d’ara ja podrem posar en marxa la rentadora des de la platja o parar l’assecadora des del pic més alt.

4. Del running al fitness
Runner, what runner? Anar a corre amb la musiqueta i el comptador de passes ja s’ha acabat, ara toca passar les infinites aplicacions que controlen la nostra activitat física. Ens proporcionen informació, imatges o vídeos sobre quins exercicis físics hem de realitzar en funció dels nostres objectius, passes diàries, pes i altura. Mai havia sigut tant fàcil aconseguir hàbits esportius per treure el màxim rendiment al teu cos.

5. Cuinar?
La tecnologia s’ha dissenyat per estalviar temps als humans i, entre moltes altres coses, fer les tasques de la llar molt més senzilles. En aquest àmbit això ha arribat fins al punt de no haver de cuinar. Les apps de menjar a domicili estant en augment (ho podem veure caminant pel carrer i creuant-nos amb desenes de repartidors) i en època de vacances, quan ningú té ganes de tancar-se a la cuina, és una de les opcions més utilitzada. En menys de 5 minuts i, només utilitzant el mòbil, pots demanar el que vulguis.