Google Partners

Des de fa molts pocs dies Oh la là! Comunicació ha entrat a formar part del programa de Google Partners. Després de que Google analitzes diferents aspectes d’ Oh la là! Comunicació per veure si el nostre perfil i trajectòria encaixava al programa, per fi, ja estem dins!

La veritat és que no podem estar més contentes perquè, qui no voldria tenir un partner com Google?
Però, en què beneficiarà això als nostres clients?
Doncs molt senzill, que Oh la là! Comunicació formi part del programa de Google Partners significa que a patir d’ara Google ens proporcionarà un consultor expert en Google Adwords per gestionar, juntament amb nosaltres, totes les campanyes d’Adwords dels nostres clients i optimitzar-les al màxim.
Per entendre’ns, a partir d’ara totes les campanyes que gestionem des d’Oh la là! Comunicació passaran per les mans d’un expert de Google per tal que aquest aporti el seu coneixement a l’hora de dirigir-la. O el que vindria a ser el mateix, jugar a casa cada partit.

A més a més també podrem comptar amb el know how de Google per potenciar i millorar totes les accions que ens nostres clients vulguin dur a terme amb el cercador.

La veritat és estem encantades de poder comptar amb Google per oferir un servei que cada vegada és mes imprescindible per a les empreses.
A dia d’avui quan un espanyol busca informació (de qualsevol tipus) el 89%* (!!) utilitza Internet com a primera font, i el que més ens interessa, quan es tracta de buscar informació sobre un producte el 52%* utilitza Internet per saber-ne més detalls.
Està clar que si no ets visible quan els teus clients et busquen no podran comptar amb tu. Potser ja va essent hora d’optimitzar la teva presència a Google, no creus?

*Font Barómetro del consumidor