internacional-vermell

Actualment són moltes les empreses estrangeres que veuen el mercat català i espanyol com una gran oportunitat de negoci, Espanya ja és un dels països del mon que rep més inversió estrangera. Més de 15.000 empreses de capital estranger operen actualment a l’Estat espanyol amb un volum de negoci anual de 400.000 milions d’euros i 1.300.000 persones treballant als seus centres.

Tot i el gran coneixement d’aquestes empreses sobre el nostre mercat moltes es troben que els falta el know how del mercat nacional per poder assolir l’èxit. Per exemple, saps que a espanya no es recomana enviar notes de premsa als mitjans ni els dilluns ni els divendres? O que els joves espanyols estan deixant Facebook per passar-se a Instagram i Snapchat? Tots sabem que no és el mateix el mercat alemany, suec o japonès que el mercat català o espanyol, però només les empreses locals tenen aquell coneixement tant específic i, a vegades únic, que es necessita per poder arribar seus consumidors locals.

A Oh la à! Ja portem anys donant servei a empreses amb aquest perfil i especialitzant-nos a donar a conèixer empreses estrangeres al mercat català i espanyol amb gran èxit. Empreses com Trustly (de matriu sueca), Vanguard (de matriu americana) o Liligo.com (de matriu francesa) han confiat en el coneixement d’Oh la à! per entrar al nostre mercat. De la mateixa manera empreses ja assentades a l’Estat com Penguin Random House Grupo Editorial o AMC Networks confien en Oh la à! per donar suport als seus departaments de comunicació.

Però no només centrem els nostres serveis en donar a conèixer les empreses a la premsa nacional i local sinó que moltes vegades on és més necessiten el coneixement autòcton és en la participació en fires o congressos o en l’organització d’un esdeveniment. Tots sabem que no té res a veure participar en una fira a Barcelona que a Frankfurt o organitzar una festa a Madrid que a Londres però no tots sabem què és el que necessita una empresa per triomfar en una fira a Barcelona o en un acte a Madrid. I aquí és on rau la importància de comptar amb una empresa local, perquè hi ha coneixements que no s’ensenyen sinó que es viuen.