clientes

Som fans dels nostres clients. Bé, no de tots, tampoc enganyarem a ningú. Però sí de molts i aquesta setmana, especialment, som molt fans de TAPTAP Networks i el seu fundador, Álvaro del Castillo. Oh la là! porta col·laborant amb TAPTAP des de 2011 (ens coneixem una mica ja) i any rere any hem estat testimonis en primera línia del seu imparable creixement. Però avui ha estat EL DIA per TAPTAP.

Avui, Álvaro del Castillo s’ha convertit en l’únic keynote speaker espanyol de la categoria principal al Mobile World Congress. I nosaltres estem molt molt orgulloses. TAPTAP Networks és una PIME espanyola del sector de la publicitat mòbil amb seus a Madrid, NY i Bogotà. Avui dia és l’única empresa que és capaç d’unir la publicitat digital amb el tràfic físic a nivell mundial i, per això, l’Álvaro ha estat convidat com a conferenciant al MWC 15. L’únic espanyol que comparteix categoria amb Mark Zuckerberg, quasi res.

Durant els 5 anys de vida de Oh la là! hem col·laborat amb empreses que acabaven de començar, amb empreses familiars de tota la vida, amb companyies centenàries, amb professionals liberals que es llançaven a “això d’emprendre” i amb projectes que mai van arribar a néixer. Algunes d’aquestes empreses per desgràcia ja no existeixen, altres lluiten per sobreviure i altres viuen un molt bon moment. Sonarà a tòpic, però l’èxit dels nostres clients és el nostre èxit, així ho vivim. Aquesta setmana tant Oh la là! com TAPTAP hem gaudit del MWC com no ho havíem fet en cap altra edició.

Però no només TAPTAP està vivint un gran moment. Un altre dels nostres clients “històrics”, Les Antonietes, estan gaudint el resultat de molts anys de treball. Les Antonietes, una productora de teatre independent, ha estat fins aquest cap de setmana al teatre Lliure de Barcelona amb l’obra “Somni americà”. Quan vam començar a col·laborar amb ells estrenaven a la sala Muntaner de Barcelona, un espai mític però petit de la ciutat. Ara els tenim en un dels principals teatres de Barcelona, rebent grans crítiques i amb nous projectes entre mans. De nou, ens sentim hiperorgulloses.

Així que … visca els nostres clients!